Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TierLista + najlepsze skrypty?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wiem że to pytanie jest wkur.... ale nie mogę nigdzie znaleźć aktualnej TierListy więc proszę o napisanie po 5 postaci na Topa, Jungle i Mida + jakie najlepsze skrypty i jeszcze jedno, poleciała fala banów i pytanko jak grać by nie dostać bana ? 

Opublikowano

Sezon 5 się już prawie zaczął więc od jutra rozpoczynam pisanie tier listy na nowo. Wszystkie zmiany w patchu 5.1 są już +|- znane więc można określić co znajdzie się w top 5 na każdą pozycję. Obiecać mogę, iż do każdej najlepszej postaci dodany zostanie skrypt, proponowany build oraz zachowanie podczas gry. Dodatkowo postaram się opisać wszystko dotyczące instalacji skryptu itd. Tier listy spodziewać się możecie w środku przyszłego tygodnia (czyli 20-25 stycznia). Pozdrawiam i zapraszam do wysyłania mi propozycji na pw. Aaa i szukam osoby która wykonałaby dla mnie 5 napisów (mid, adc itd). Logo TIER LISTA by (nick jeszcze zmienie. Muszę znaleźć jakiś fajny). Dam liki itd. Pozdrawiam :)

--

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...